Concursul de fotografie Apollo. Arte, tradiții. Vedeți imaginile mele și înscrieți-le pe ale voastre!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Concursul de fotografie Apollo. Arte, tradiții. Vedeți imaginile mele și înscrieți-le pe ale voastre!

Mesaj Scris de lucib la data de Mar Apr 29, 2014 5:23 am

Centrul Județean pentru Cultură Tradițională și Educație Artistică Mureș, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean, în parteneriat cu Școala Populară de Arte din Tîrgu Mureș, organizează concursul de fotografie Apollo. Arte, Tradiții.

Aflat la prima ediție, concursul este deschis tuturor fotografilor cu vârsta de cel puțin 18 ani din țară și de peste hotare, fiind gândit ca o manifestare menită a stimula exprimarea artistică, dar și de a crește nivelul de conștientizare a publicului cu privire la patrimoniul tradițional al umanității.

Fiecare participant poate înscrie în concurs până la trei fotografii, una înfățișând un obiect tradițional și celelalte două, cu o temă liberă, singura condiție fiind ca una să fie color și cealaltă, alb-negru. Vor exista premii la fiecare categorie, precum și un mare premiu, intitulat Trofeul Apollo. Nu este permisă manipularea digitală a imaginilor, fiind acceptate doar corecțiile de bază privind saturația, expunerea și încadrarea. Sunt explicit interzise imaginile tip HDR și panoramele.

Fotografiile înscrise trebuie să fi fost realizate în ultimii doi ani, fiind necesară completarea, pe formularul de concurs, a datei realizării și locului înfățișat în imagine.

Găsiți regulamentul complet al concursului, precum și formularul de înscriere, la adresa http://www.artetraditii.ro/arte/concurs-international-de-arta-fotografica-apollo/ .

Am decis să mă înscriu și eu în concurs, cu câte o imagine la fiecare categorie, pe care le puteți vedea în cele ce urmează:

Categoria obiect tradițional:


Categoria alb-negru:


Categoria color:


Înscrierea este deschisă până pe 30 aprilie 2014, așa că puteți să trimiteți și voi imaginile voastre. Mult succes!
avatar
lucib
Membru Distins
Membru Distins

Posts : 563
Points : 1267
Join date : 17/02/2013
Location : Cluj, RO

Vezi profilul utilizatorului http://fotografiecluj.blogspot.ro

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum