Știrea Zilei: Buy-back în condiții deosebite pentru Nikon D3100, doar azi!

In jos

Știrea Zilei: Buy-back în condiții deosebite pentru Nikon D3100, doar azi!

Mesaj Scris de lucib la data de Lun Mar 31, 2014 2:08 pm

Ultimul comunicat de presă primit la redacție ne informează de o situație șocantă: doar azi, toți posesorii de Nikon D3100 din România, care și l-au achiziționat din canalele neautorizate sunt invitați să intre în legalitate, prezentându-se la cel mai apropiat dealer autorizat, unde li se va înmâna un formular unde vor trebui să indice locul achiziției, să ofere o descriere cât mai exactă a persoanei vânzătorului și să precizeze cu cât a fost mai mic prețul față de cel practicat de rețeaua distribuitorilor autorizați.

Sprijinul lor în lupta împotriva comerțului neautorizat nu va rămâne nerăsplătit: pentru efortul lor, toți fotografii profesioniști care predau un D3100 provenind de pe piața gri devin eligibili pentru a-și achiziționa noul D4S, la prețul promoțional de 1,99 lei. În cazul în care nu dispun de banii mărunți adecvați, transporturi speciale au alimentat toți dealerii cu fișicuri cu monede de un ban, în lungime totală de 7100 metri.

Iar dacă această ofertă nu este îndeajuns de atractivă și vi se pare că vă face să băgați mâna prea adânc în buzunare, nu disperați! Ajunge să predați la un colector autorizat o baterie contrafăcută tip En-El14 și vă calificați pentru achiziționarea la prețul promoțional de 1,49 lei, a noului Nikon DF, cu obiectivul  fix de 58 mm. Iar dacă aduceți și obiectivul kit 18-55 mm, pentru doar 50 bani în plus puteți pleca acasă cu cel mai dorit 70-200 mm f/2,8.

Iar dacă tot ce ați citit până acum v-a făcut să visați, înseamnă că încă nu v-ați trezit pe de-a-ntregul și nu ați observat că suntem în 1 APRILIE!  lol!
avatar
lucib
Membru Distins
Membru Distins

Posts : 564
Points : 1270
Join date : 17/02/2013
Location : Cluj, RO

Vezi profilul utilizatorului http://fotografiecluj.blogspot.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum